Vásárlási tudnivalók

Az árak bruttó árak. Semmilyen rejtett költség - a szállítási költségen felül - nem kerül felszámításra. Az árlista visszavonásig érvényes, az árváltozás és a tévedés jogát fenntartjuk.

A fizetési mód lehet banki előreutalás, készpénz befizetése bankszámlára, vagy fizethet online, PayPal-on keresztül is.

A zalaszegvári raktáron levő termékek esetén az összeg beérkezése után küldeménye két munkanapon belül postára kerül. A számla a termék(ek)kel együtt a csomagban érkezik.

A hosszabb szállítási idejű termékek esetén a várható szállítási idő a bolton belül a termékleírások végén található. Ezek a szállítási idők tájékoztató jellegűek, esetenként hosszabbra is nyúlhatnak. Mindig az adott ajánlatban vagy megrendelés-visszaigazolásban szereplő szállítási idő az irányadó.  Kérjük, a beszerzés tervezésekor ezt figyelembe venni.

Az átvétel történhet személyesen Zalaszegváron, vagy postai úton, esetleg futárral. A szállítási költség a mindenkori postai díjszabás szerint alakul, pontos összegét a megrendelés-visszaigazolásban adjuk meg. 50.000Ft feletti vásárlás esetén a postaköltség belföldre díjtalan!

Rokka vagy szövőszék személyes, zalaszegvári átvételekor díjmentes összeszereléssel, és minden új rokkatulajdonosnak egy ingyenes fonóleckével, illetve a szövőszékek használatához technikai segítségnyújtással állok rendelkezésére.

 

A garancia minden Kromski termékre 5 év, Ashford termékekre 1 év.

A többféle változatban rendelhető termékek ára változatonként különböző lehet. A pontos árért kattintson a termékre és válassza ki a mennyiség alatti legördülő menüből a kívánt változatot.

A vásárláskor megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük és semmilyen egyéb célra nem használjuk fel. Adatvédelmi Tájékoztató

A kínálat rendszeresen frissül. Ha nem szeretne lemaradni az újdonságokról,

kövessen bennünket facebook-on vagy kérjen értesítést hírlevélben.

 

Eladó adatai:

HARMATCSEPPEK - Bresztyenszky Zsuzsanna egyéni vállalkozó

+36 70 703 3772

fonasrokkan@gmail.com

8476 Zalaszegvár, Kossuth u. 20.

Raiffeisen Bank 12084003-01615587-00100000

adószám: 66487087-1-39

nyilvántartási szám: 35368957