TÁBOROK 2020

Fonás és merev nyüstös szövés

kezdőknek és haladóknak

A kezdők megismerkednek a rokkával és a merev nyüstös szövőkeret használatával, és stabil technikai alapot szerezhetnek, ami képessé teszi őket az önálló alkotásra.

A haladók új fogásokat tanulhatnak és akár kézzel font fonalukkal vethetik fel a merev nyüstös szövőkeretet.

A tematika az egyéni tudásszint és érdeklődés szerint testre szabható, és különlegességekkel fűszerezhető, mint színkeverés kártolódobon és keverőtáblán, szövés varia-bordán, stb...

A nyár folyamán három turnus indul, kis létszámú csoportokkal.

A táborok időpontja:

1. június 26-28.

2. július 10-12.

3. július 31-től augusztus 2-ig

A tábori foglalkozások ideje 9-17 óráig tart a táborok minden napján. Minden eszköz és alapanyag biztosított, és benne van az árban. Ha szeretnél inkább saját eszközzel vagy alapanyaggal dolgozni, ennek nincs akadálya.

Az idei táborok a korábbaikhoz képest új helyszínt kapnak, ahol a tágas helyen és kellemes környezeten felül a szállás és az összes étkezés is helyben lesz biztosítva a résztvevők számára.

A táborok helyszíne:

Kerekegy Panzió, Taliándörögd

Az ár a foglalkozások díján felül tartalmazza a teljes ellátást a pénteki ebédtől a vasárnapi ebédig, frissítőket a foglalkozás ideje alatt, és a szállást egy fő részére, két éjszakára, kétágyas szobákban, saját fürdőszobával.

Reggeli: kontinentális; ebéd: két fogás, idény ételek; vacsora: általában egytálétel.

A tábor díja 1 fő részére szállással, teljes ellátással, kísérő nélkül: 60.000Ft.

A három turnuson való részvétel csak a szállás igénybevételével együtt lehetséges. Ha további éjszakákra van szükséged (mert pl. előző nap érkezel), vagy kísérővel, családoddal szeretnél érkezni, lehetőség van kedvezményes áron szállást foglalni részükre.

A videk minosege_Banner_HU_RGB.jpg
 
HARMATCSEPPEK - Az egyedi textilek világa
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Blogger Icon
  • White Flickr Icon
  • White Pinterest Icon

     ©2017. Füzes Zsuzsanna