Ashford

Magyarországon

Rokkák és gyapjúműves eszközök Új-Zélandról

Az Ashford nagy múltú, harmadik generációs családi vállalkozás a finom merinó hazájából. Termékei méltán népszerűek világszerte: a jól bevált eszközök folyamatos technikai fejlesztések eredményei, vannak közöttük a hagyományokra épülő, klasszikus megjelenésű és egészen modern formavilágú modellek is. A rokkák, szövőszékek, a kártolók és egyéb eszközök főként ezüst bükk keményfából készülnek, így az évek során sem veszítenek szépségükből, sem erejükből.

A felhasználói élményt a fejlett terméktámogatási program teszi teljessé: a kezdőknek és haladóknak szánt eszközök első használatában egyaránt inspiráló és jól követhető képes útmutatók és videók segítik az új felhasználót, amit a Harmatcseppek műhely technikai tanácsadással és díjmentes összeszereléssel egészít ki, így Önnek nincs más dolga, mint alapanyagot választani és barangolni a színek és minták varázslatos világában.

Hagyomány és minőség

1934 óta

 

Vásárlási tudnivalók

Az árak bruttó árak, az árlista 2021. február 28-tól visszavonásig érvényes.

 

Az Ashford termékeket rendelésre szállítjuk, a várható szállítási idő kb. 4-6 hét. Rendelni e-mail-ben vagy a webáruházon keresztül is lehet, minden esetben írásos visszaigazolást küldünk a rendelésről.

A fizetési mód banki átutalás, előleggel vagy előrefizetéssel, megegyezés szerint.

Az átvétel történhet személyesen Zalaszegváron, vagy postai úton, esetleg futárral. A szállítási költség a mindenkori postai díjszabás szerint alakul, pontos összegét a megrendelés-visszaigazolásban adjuk meg. 50.000Ft feleti vásárlás esetén a szállítás belföldre díjtalan.

Személyes átvétel esetén díjmentesen vállalom az összeszerelést, az új rokkatulajdonosoknak egy ingyenes fonóleckével, az új szövőszéktulajdonosoknak egy közösen elkészített próbafelvetéssel állok rendelkezésére.

Minden Ashford termékre 1 év garancia vonatkozik.

Ha kérdése van, írjon, hívjon bátran!

 

            70/7033-772

             fonasrokkan@gmail.com

 

HARMATCSEPPEK

8476 Zalaszegvár

Kossuth u. 20.

HARMATCSEPPEK - Az egyedi textilek világa

A műszaki kifejezések és leírások magyarítása a szerzői jog védelme alá esik. Minden jog fenntartva, részben vagy egészben való felhasználása csak a tulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges.